marți, 6 octombrie 2015

Stetoscop Littmann

Stetoscop Littmann

Pentru oferirea unor servicii de calitate, fiecare medic are nevoie de produse modernizate prin cele mai noi tehnologii în domeniu care să îi ofere posibilitatea de diagnosticare corectă. În prima fază a oricărei consultații, examinarea ritmului cardiac poate fi elemental decisiv pentru identificarea diverselor probleme de sănătate. Cu ajutorul unui stetoscop Littmann, acest process poate fi îndeplinit în mod corect.

Stetoscop Littmann Master Classic II

stetoscop littmann
Care este diferența între un stetoscop marca Littmann și orice alt produs din aceeași categorie? Un bun exemplu este reprezentat de stetoscopul 3M Littmann Master Classic II, câștigător al Premiului pentru Excelență în Design Industria. Acest dispozitiv modern dispune de o piesă `Master` de auscultatie, creată în mod unic pentru atingerea unei calități superioare. Această componentă inovatoare duce la auscultatia frecvențelor înalte, dar și a celor mai joase, fără a necesita întoarcerea piesei respective.

Stetoscop Littmann Classic III

5631_Classic_III_Rose_Pink_Dancing
Un alt avantaj oferit de această gamă de stetoscoape este calitatea capsulei duble. Stetoscopul 3M Littmann Classic III, spre exemplu, dispune de o tehnologie revoluționară în ceea ce privește configurația, cât și materialele din care este realizată capsula sa dublă. Aceasta dispune de o diafragmă care poate fi reglată ușor și rapid, putând fi modificată în timp util pentru ascultarea frecventelor joase sau înalte. Simultan, diafragma dispune de o suprafață netedă și rezistentă, fiind confecționată din oțel inoxidabil.

Stetoscop Littmann Classic II SE

stetoscop littmann
În final, confortul pacienților examinați este la fel de important pentru efectuarea unui consult de calitate ca și metodele de examinare. Tocmai de aceea, stetoscopul 3M Littmann Classic II SE dispune de o ramă, cât și o diafragmă realizate astfel încât să nu provoace disconfort pacientului prin senzația specifică de răcoare la contactul cu aparatul. Acest lucru este util în special în cazul copiilor, care, de obicei, au impulsul de a se retrage la contactul cu stetoscopul.


Prin urmare, utilizarea unui stetoscop marca Littmann va oferi avantaje fiecărui medic din toate punctele de vedere. De la confortul pacientului la o auscultație de înaltă calitate facilitată de olivele create pentru a oferi stabilitate, cât și o ascultare de înaltă calitate. Aceste avantaje, combinate cu materialele extreme de rezistente indiferent de frecvența utilizării, fac din fiecare consult medical o examinare profesională, rapidă și plăcută.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu